Stoppen middels e liquid

E liquid

Wil je ook zo graag stoppen met roken? Dan kun je eens een e-smoker proberen met daarin e liquid. Je bepaalt zelf hoe sterk je wilt beginnen. Ik rookte altijd zware sigaretten, dus koos ook voor een wat hogere nicotine. Deze vond ik echter al vrij snel te sterk, waardoor ik over kon stappen op een milde vorm, ik had binnen een paar dagen het al zo naar beneden geschroefd, dat ik nauwelijks meer nicotine binnen kreeg. Wonderlijk hoe snel dat kan gaan. Ik denk dat de damp, het hijsen, ervoor zorgt dat ik het idee van een sigaret roken nog steeds ervaar, en ik hierdoor makkelijker kan wennen aan minder nicotine. Een ideale situatie dus, en bovendien ook erg goedkoop voor je portemonnee. 

E liquid

Ideaal om echt te stoppen

Onderzoek wijst bovendien uit dat de e sigaret minder schadelijk is dan een echte sigaret. Daarom vind ik dit aan te raden als hulpmiddel wanneer je wilt stoppen met roken, zodat je er uiteindelijk vrij snel vanaf bent. Mocht je meer informatie willen, raad ik je aan om de website te bezoeken. Je kunt daar een e-smoker kopen maar je kunt ook vragen stellen, mocht je die hebben.