Loket juridisch Zoetermeer helpt bij letselschade

loket juridisch zoetermeer

Het Loket juridisch Zoetermeer kan jou helpen als jij letselschade hebt opgelopen. Ook kan je geholpen worden als je denkt dat je letselschade hebt opgelopen. Je kan op verschillende manieren letselschade oplopen het kan heel ernstig zijn of wat minder ernstig. Om zelf iemand aansprakelijk te stellen is heel lastig. Dit is ook de reden waarom je het best contact op kunt nemen met een juridisch expert. Letselschade kan je oplopen op het werk, maar ook tijdens een auto ongeluk of een nare val. In deze gevallen heb je vaak recht op een vergoeding. 

Auto ongeluk

Waar kan je een vergoeding voor krijgen

Loket juridisch Zoetermeer geeft gratis advies over deze zaken. Er zijn verschillende vormen van vergoedingen. Als de ander aansprakelijk gesteld wordt kan bijna alles vergoed worden. De volgende kosten moeten vergoed worden door de aansprakelijke:

  • Tandartskosten
  • Fysiotherapeut
  • Noodzakelijke massages
  • Arbeidsongeschiktheid vergoeding

Stel je bent volledig arbeidsongeschikt geworden dan heb je recht op een vergoeding. Ook als je maar tijdelijk niet meer kan werken heb je recht op een vergoeding. De vergoeding kan verschillen en is afhankelijk van het inkomen. Als je normaal heel veel verdient krijg je een hogere vergoeding dan wanneer je minder verdient.