In Gold We Trust Amsterdamse Streetwear

Het merk In Gold we Trust is opgericht door de Nederlandse broers Eric en Victor Fränzel. Het merk heeft een link met Amsterdam, omdat het gemaakt wordt van materiaal uit Amsterdam. Veel grote artiesten dragen het merk, zoals Chris Brown, French Montana, Mr Probz, Ali B en nog veel meer. Het merk is opgericht in 2012 en begon als onderdeel van Franzel Amsterdam. Het verhaal van Eric Fränzel is bijzonder, hij is jaren lang dakloos geweest en heeft met In Gold we Trust een succes vol merk en onderneming opgericht.

Kwaliteit en Comfort

De kleding kenmerkt zich als echte streetwear van hoge kwaliteit. Kwaliteit alleen is niet genoeg, ook comfort is belangrijk voor het merk. De kleding moet fijn zitten, Eric Fränzel vertelt bijvoorbeeld ook dat één van zijn doelen was om de fijnst zittende hoodie ooit te ontwikkelen. In Gold we Trust is geschikt voor de jongere en oudere generatie. Er worden geen vaste kleuren gebruikt, basiskleuren zoals zwart en grijs komen vaak terug, maar ook opvallende kleuren zoals neon geel en fel oranje mogen geen verrassing genoemd worden. De collecties bestaan uit broeken, truien, jassen, T-shirts en zelfs sokken en onderbroeken.

Wanneer te dragen

Je kunt de kleding van In Gold we Trust vaak dragen. Tijdens een gala zou ik het persoonlijk niet snel dragen, maar in je vrijetijd of op het werk kun je prima een kledingstuk van het merk dragen. Het is stoere kleding, die hip maar ook casual kan zijn. Over het algemeen valt de kleding normaal, maar soms kan het ook wat groter uitvallen. Dit hoeft helemaal niet zo erg te zijn als je bijvoorbeeld van de oversized stijl houdt. Ik zou zeggen, neem een kijkje in de collectie van In Gold we Trust. Er zal vast en zeker een item zijn die bij jou past.