Fabius Opleidingen

Voor mensen die een administratieve opleiding op MBO niveau willen volgen is Fabius Opleidingen het aangewezen instituut. Op het gebied van kantoor- en boekhoudopleidingen is Fabius Opleidingen marktleider in Nederland. De diploma’s zijn overal erkend en geven toegang tot vele administratieve banen in het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties. De cursisten zijn bijzonder tevreden over hun opleidingen. Om een goede kennisoverdracht te bevorderen en om praktische oefeningen te kunnen doen wordt het aantal cursisten in de klassen klein gehouden. Het slagingspercentage is enorm hoog. Daardoor is 90 procent bereid om Fabius Opleidingen bij andere mensen aan te bevelen.

Leslocaties over heel Nederland

Een van de redenen voor het succes van Fabius Opleidingen is, dat er verspreid door heel Nederland meer dan 50 leslocaties zijn. Die zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zodat de cursussen voor iedereen toegankelijk zijn. Voor de meeste cursussen moet je een keer in de week een dagdeel naar een leslocatie komen. Daarbij kunnen de cursisten zelf kiezen uit ochtenden of avonden. Door die grote keuzevrijheid is het gemakkelijk om de cursussen van Fabius Opleidingen naast een baan te volgen. Bij de cursussen wordt verwacht dat de cursisten wekelijks tijd hebben voor huiswerk.

Het nut van blijven leren

In de maatschappij wordt ervan uitgegaan dat iedereen er zelf voor zorgt dat zijn kennisniveau op peil blijft, zodat je op een goede manier kunt deelnemen aan de samenleving. Fabius Opleidingen is gespecialiseerd in administratieve en boekhoudkundige opleidingen. Die zijn erg breed opgezet, zodat je de kennis op allerlei manieren kunt gebruiken. Daarnaast zijn er opleidingen voor administratieve werkzaamheden. De kennis die je daar opdoet hoef je niet per definitie in een betaalde werkomgeving toe te passen, maar is ook erg handig voor mensen die als vrijwilliger een handje uit willen steken bij een vereniging of club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *