Een uitgebreid assortiment e sigaretten

Ben je op zoek naar een professionele e sigaret in verschillende soorten dan ben je bij SmokeSmarter aan het goede adres. Elektronische sigaretten in alle maten en soorten zijn te bewonderen in de webshop. Of je nu een beginnende damper bent of je doet het al jaren, in deze shop vind je altijd wel een model wat bij je past. Een eenvoudig model om mee te beginnen, misschien een zeer geavanceerd model met meer mogelijkheden omdat je het maximale genot uit je sigaret wilt halen tijdens het gebruik.

SmokeSmarter

Het box model

Een elektronische sigaret met de naam box model komt omdat de batterij erg veel weg heeft van een klein doosje, in het engels wordt dit ook wel box genoemd. SmokeSmarter heeft het mod model wat betekent dat je deze op verschillende manieren in kunt stellen. De e sigaret is verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten naar keus, in veel gevallen hoe groter de sigaret hoe langer je met de elektronische sigaret kunt doen. In de meeste gevallen worden bij de grotere modellen meerdere batterijen geplaatst, dan hoef je de sigaret minder vaak op te laden.

SmokeSmarter

Het doel van een coil bij een e sigaret

Een coil is een zeer belangrijk onderdeel bij SmokeSmarter van een e sigaret, koop je een sigaret dan worden er vaak een of twee coils meegeleverd. Later zul je deze zelf moeten aanschaffen, om de vloeistof in damp om te zetten heb je een coil nodig. De coil slijt helaas wel als je de sigaret gebruikt, ongeveer iedere drie weken zal je deze moeten vervangen. Heb je verder nog vragen over het gebruik van een elektronische sigaret dan zit de klantenservice klaar voor je.