Dit is wat ontbrak in mijn collectie.

Ik was al heel lang op zoek naar een kleine spiegel voor aan mijn muur in de slaapkamer, mijn hele muur hangt vol met posters en foto’s waardoor ik weinig ruimte over heb voor een spiegel. Tot ik deze kleine spiegels tegen kwam, ze passe perfect bij mijn stijl en passen precies in het puzzel stukje aan de muur. Ik ben zo blij met de aankoop, elke keer in de ochtend naar de badkamer voor de spiegel was echt niet fijn omdat er op de badkamer weinig ruimte is voor mijn hele collectie spulletjes.

 Het fleurt mijn hele kamer op.

Het is niet meer hetzelfde op mijn kamer sinds ik de nieuwe kleine spiegel heb aangeschaft en ik zou iedereen dan ook echt aanraden om hetzelfde te doen als je op zoek bent naar een leuke moderne kleine spiegel. Een van de dingen die mij vooral aansprak was het feit dat ze zo veel leuke verschillende soorten hebben dus zelfs als je opzoek bent naar andere modellen die je niet zo gauw in de winkel zult vinden, en dan allemaal een paar knoppen verwijdert.

 Mijn moeder was er ook erg blij mee.

Ik zat op de website van  kleine spiegels  te kijken en door de leuke verschillende soorten stuitte ik in eens op een heel leuk model. Deze heb ik toen gelijk aangeschaft voor mijn moeder, het leek me erg leuk om haar te verrassen met een kleine spiegel.

Hij stond perfect bij haar op het toilet beneden, dit wou ze namelijk al langer halen maar deze keer was ik haar voor. Het is leuk om aan zulke dingen te denken wat dat brengt echt een sfeer aan je woning, zulke kleine dingen zijn erg belangrijk in het leven en kunnen je huis veel meer als een huis laten aanvoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *