Deze verschillende soorten deurluifels kun je uit kiezen

Wil jij ook zo graag een deurluifel hebben? Een goed idee! Deurluifels zijn een verstandige aankoop voor elke woning. Je kunt er lekker droog onder staan of zitten en het is ook nog een mooie toevoeging aan de gevel. Maar welke deurluifel moet je kiezen, en hoe doe je dat? Daarover ontdek je meer in dit artikel.

Deurluifel

Recht of toch een boog?

Bijna elk product is in verschillende versies verkrijgbaar. De luifel zelf komt ook verschillende vormen. Natuurlijk kunnen allereerst de afmetingen verschillen. Een grotere luifel dekt meer af maar is ook duurder. Daarnaast zijn sommige luifels recht en anderen gebogen. Een gebogen luifel daar valt vuil makkelijker vanaf dus dat heeft voor veel mensen de voorkeur. 

Ga voor modern met glas

Woon jij in een oud huis? Dan ben je mogelijk druk bezig om jouw huis wat moderner te maken. Binnen is dit vaak niet lastig, maar buiten wel. Veel mensen hebben moeite met het moderniseren van de buitenkant van hun woning. Vaak worden kozijnen en boeien voorzien van een likje verf en dat was het wel. Heb jij er ooit aan gedacht om een deurluifel te plaatsen? Deze kan jouw woning namelijk een stuk moderner laten ogen. Dit is zeker het geval wanneer jij kiest voor een glazen deurluifel.

Met een lampje

Het is natuurlijk de 21ste eeuw dus er is inmiddels zoveel mogelijk. Net als bijvoorbeeld de luifel met verlichting. Dit is heel handig als je voor de deur staat en je sleutels niet kunt vinden. Ook is het fijn als je de sleutel in het slot moet krijgen maar dit in het donker niet altijd lukt.