Aluminium groothandel

Bekijk de aluminium groothandel Metaalketen. Je kunt bij de aluminium groothandel terecht voor, hoekprofielen, buizen, speciale profielen, stafmateriaal, bouwprofielen, overgangsprofielen, H-profiel, C-profiel, T-profiel, U-profiel, Z-profiel, lasfitting, aluminium op rol, geperforeerde platen, platstaf, vierkantstaf, rondstaf, en andere staven en platen voor bijvoorbeeld de gevelbranche. Echter de aluminium groothandel Metaalketen Hengelo heeft meer in het assortiment. Lees in deze tekst wat zij nog meer hebben, wat zij kunnen leveren. Alles wat zij leveren is van goede kwaliteit. Bij bijvoorbeeld RVS is er keuze welk doel je voor ogen hebt, bij aluminium is het materiaal meer standaard evenals bij messing. Voor het goede metaal moet je bij Metaalketen zijn.

Metaalketen heeft wat jij nodig hebt

Naast aluminium groothandel heeft Metaalketen Hengelo andere metalen. Metaalketen kan RVS, messing, brons, en koper leveren. Daar nog bij specials, en ze hebben een groot assortiment geperforeerde platen, gaas en strekmetaal. Je zoekt dus aluminium voor die ijzersterke constructie die licht van gewicht is, maar Metaalketen heeft dus meer. Speciaal is het aanbod van RVS, want niet iedere legering is hetzelfde. Sommige legeringen zijn zuurvast, anderen hebben zich bewezen als gepolijste plaat in de voedingsindustrie, een slag- en krasvaste werkbank wat makkelijk schoon te maken en te houden is. Wie kent immers een RVS aanrechtblad niet, en weet hoe duurzaam dat is?

Metalen zijn duurzaam, en goed te recyclen

Op het gebied van milieu loopt metaal voorop. Toen recyclen nog niet hip was, bestond er al oud ijzer wat terug omgesmolten werd. Koper is een voorbeeld van een metaal wat zeer duurzaam is, en hergebruikt kan worden. Kiezen voor een metaalconstructie, is kiezen voor duurzaam en milieuvriendelijk. Nu is aan jou de keuze wat je wil? Messing is mooi om te zien, het wordt van oudsher in de scheepvaart in de betimmering verwerkt, en dat geldt ook voor koper. RVS heeft zich bewezen, maar aluminium blijft van alle metalen de topper als het licht van gewicht moet zijn.